top of page
DSC01689_edited.jpg

PORTUGUÊS SEM FRONTEIRAS

Português sem Fronteiras (Portugisisk uten Grenser) er en ideell kulturorganisasjon som har som mål å fremme bruk av portugisisk i Norge, det være seg som morsmål, fremmedspråk eller arvespråk. Organisasjonen har også som målsetting å formidle aktiviteter og arrangementer til øvrige aktører i Norge som driver med å fremme kultur fra de portugisisktalende landene.

Norsk: About Us

Organisasjonen ledes av Maria José Maciel, som er statsautorisert translatør, tolk og lærer i portugisisk. Português sem Fronteiras er registrert i Brønnøysundregistrene og Frivillighetsregisteret. Foreningen er også medlem av den europeiske organisasjonen Elo Europeu de Educadores de Português como Língua de Herança.

Norsk: About Us
Norsk: Meet the Team
Maria Jose.jpg

MARIA JOSÉ MACIEL, LEDER OG HOVEDLÆRER

BIDRA UTEN AT DET KOSTER DEG NOE!

Portugues sem Fronteiras er med i Grasrotandelen, en nasjonal ordning for økonomisk støtte til frivillige organisasjoner i Norge.

 

Det betyr at du kan støtte Português sem Fronteiras gratis og anonymt ved å spille Norsk Tippings ulike spill! Hvis du er kunde i Norsk Tipping, kan du registrere Português sem Fronteiras som din lokale organisasjon og Norsk Tipping bidrar med 5 % av din innsats – uten at du mister noe verken av premien eller innsatsen, fordi det er Norsk Tipping selv som donerer midlene! 

 

SE HVOR LETT DET ER Å REGISTRERE PORTUGUES SEM FRONTEIRAS SOM DIN LOKALE ORGANISASJON:

Norsk: Get Involved
peteca.jpg

SPILLTERMINAL

Du kan be kommisjonæren om å registrere Portugues sem Fronteiras i ditt navn ved å bruke organisasjonens strekkode, oppgi organisasjonsnummeret (913 090 349) eller be ham om å søke på organisasjonens navn «PORTUGUES SEM FRONTEIRAS».

IMG_1534_edited.jpg

PÅ TELEFON

Hvis du har registrert ditt mobilnummer for å spille hos Norsk Tipping, kan du sende en melding med «Grasrotandelen 913090349» til telefonnummer 2020 for å registrere organisasjonen. Meldingen er gratis.

IMG_20130608_133654_edited.jpg

PÅ INTERNETT

1. Gå inn på Grasrotandelen på nettsiden til Norsk Tipping.
2. Skriv navnet «Portugues sem Fronteiras» i søkefeltet.
3. Klikk på knappen «Tilknytt».
4. Velg hvordan du ønsker å identifisere deg (kort, passord eller app).
5. Følg deretter instruksjonene.

For ytterligere opplysninger om ordningen Grasrotandelen, kan du gå inn på siden Om Grasrotandelen. Hvis du ennå ikke er registrert som kunde hos Norsk Tipping, kan du registrere deg på siden Kom i gang på nettsiden. På siden Grasrotandelen kan du følge med for å se hvor mye midler organisasjonen har mottatt gjennom ordningen.

Tusen takk for støtte!

dia da natureza.jpg
Norsk: Image

TA KONTAKT

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, om du ønsker å bidra eller ha et samarbeid med oss!

Kontaktskjema finner du her.

PATROCÍNIO

Logo com texto POR.png

APOIO

Elo - filiados 2.jpg.jpg
Norsk: Text
bottom of page