1/1

Om oss

Português sem Fronteiras (PsF) er en ideell kulturorganisasjon som har som mål å fremme bruk av portugisisk i Norge, det være seg som morsmål, fremmedspråk eller arvespråk. Organisasjonen har også som målsetting å formidle aktiviteter og arrangementer til øvrige aktører i Norge som driver med å fremme kultur fra de portugisisktalende landene.

 

Organisasjonen ledes av Maria José Maciel, som er statsautorisert translatør, tolk og lærer i portugisisk. Catia Amorim bidrar på permanent basis i organisasjonen i tillegg til flere andre frivillige.

 

Português sem Fronteiras er registrert i Brønnøysundregistrene og Frivillighetsregisteret.

Bidra uten at det koster deg noe!

Portugues sem Fronteiras er med i Grasrotandelen, en nasjonal ordning for økonomisk støtte til frivillige organisasjoner i Norge. Det betyr at du kan støtte Português sem Fronteiras gratis og anonymt ved å spille Norsk Tippings ulike spill!

 

Hvis du er kunde i Norsk Tipping, kan du registrere Português sem Fronteiras som din lokale organisasjon og bidra med 5 % av din innsats – uten å miste noe verken av premien eller innsatsen, fordi det er Norsk Tipping selv som donerer midlene!

 

Se hvor lett det er å registrere Português sem Fronteiras som din lokale organisasjon:

 

Via internett:

1. Gå inn på siden Grasrotandelen på nettsiden til Norsk Tipping.

2. Skriv navnet «Portugues sem Fronteiras» i søkefeltet.

3. Klikk på knappen «Tilknytt».

4. Velg hvordan du ønsker å identifisere deg (kort, passord eller app)

5. Følg deretter instruksjonene….og ett minutt senere er det klart!

 

Spillterminal:

Du kan be kommisjonæren om å registrere Português sem Fronteiras i ditt navn ved å bruke organisasjonens strekkode og oppgi organisasjonsnummeret (913 090 349) eller be ham om å søke på organisasjonens navn «PORTUGUÊS SEM FRONTEIRAS».

 

På telefon:

Hvis du har registrert ditt mobilnummer for å spille hos Norsk Tipping, kan du sende en melding med «Grasrotandelen 913090349» til telefonnummer 2020 for å registrere organisasjonen. Meldingen er gratis.

 

For ytterligere opplysninger om ordningen Grasrotandelen, kan du gå inn på siden Om Grasrotandelen.

 

Hvis du ennå ikke er registrert som kunde hos Norsk Tipping, kan du registrere deg på siden Kom i gang på nettsiden.

 

På siden Grasrotandelen kan du følge med for å se hvor mye midler organisasjonen har mottatt gjennom ordningen.

 

Tusen takk for støtte!

KULTURUKE BRASIL-NORGE 2016

Den brasilianske ambassaden i Oslo inviterer alle til å delta i arrangementet «Kulturuke Brasil-Norge». Arrangementet vil finne sted på Den brasilianske ambassaden i Oslo 05.-09. september.

 

Kulturuken vil by på kunstutstilling, boklansering, foredrag om formuesordning i Brasil og Norge, presentasjon av felles video om portugisisk og en hyllest til flere brasilianere og nordmenn med sterk tilknytting til Brasil og det brasilianske samfunnet i Norge. Velkommen!

Gratis inngang. Arrangementets språk er portugisisk. For mer informasjon, se Atualidades > Semana Cultural Brasil - Noruega.

Portugisisk som fremmedspråk på videregående skole i hele Norge!

 

Alguma sugestão, dica ou dúvida? Entre em contato conosco!

 

Patrocínio: agência de tradução e interpretação Elo Cultural   |  Para apoiar a organização de forma gratuita e anônima, clique aqui!

 

© 2014-2017 Português sem Fronteiras |Tel. +47 926 06 426 | E-mail: portugues@portugues.no